Марки

V-TAC – брандът

V-TAC – брандът е създаден през 2010 ръководейки се от идеята за лед осветлението. Основната цел на V-TAC (Ви-Тек) е разработка, проектиране и разпространение на голямо разнообразие от LED осветителни продукти, запазвайки оптимално съотношението между цена и качество, с което се цели висока популярност в различни ценови групи, но най-вече достигане до масовия потребител. Производството на всички продукти с марката V-TAC (Ви-Тек) се възлага на утвърдени производствени фабрики под стриктният контрол на V-TAC и редица акредитирани лаборатории съобразно всички стандарти за качество като: CE/EMC, ROHS, DEKRA, GS, TUV, ROHS. Така се гарантира, че до крайния потребител достигат възможно най-добрите продукти.

LED Панели V-TAC

LED Крушки V-TAC

LED Ленти V-TAC

LED Прожектори V-TAC

>Виж повече

Само за 10 години V-TAC (Ви-Тек) се наложи като лидер на европейския пазар, като през 2016 бе включена в класацията на Лондонската стокова борса „1000 компании вдъхновяващи Европа“ редом с най-добрите компании движещи напред икономиката на целият Европейски Съюз. V-TAC е динамична компания, която непрекъснато добавя иновации и развива своето продуктово портфолио, благодарение на което през 2017 година бе отличена със златен медал на 73-тият Международен технически панаир в Пловдив.

Днес V-TAC е утвърдена международна компания с над 140 служители и оборот от над 130 милиона долара годишно. Благодарение на надеждните си продукти с отлично качество и партньорството с утвърдени локални дистрибутори и чрез своите 10 офиса в България (София), Великобритания (Лондон), ОАЕ (Дубай), Индия (Мумбай), Унгария (Будапеща), Румъния (Букурещ), Австрия (Виена) продуктите с марката V-TAC са добре познати в Европа, Близкия Изток и Азия.

През 2020 V-TAC (Ви-Тек) завърши проекта по разширяване и модернизация на складовите си съоръжения в България, благодарение на което се осигурява безпрепятственост и регулярност в разпространението и доставянето на все повече стоки в цяла Европа в ситуация на глобална пандемия и излизане на Великобритания от Европейският съюз. 

 

V-TAC иновативно осветление лого
V-TAC иновативно осветление

 

V-TAC – продуктова гама

Основната цели, които V-TAC си поставя при изграждане на своето продуктово портфолио е ефективно изразходване на енергията и опазване на околната среда. V-TAC се налага и като световен лидер в разпространението на LED технологиите като прави всички свои продукти все по-достъпни и ефективни.

V-TAC развива непрекъснато своето портфолио като за 10 години има над 50 основни продуктови категории. Нарастващият стремеж към ефективност и надеждност тласна компанията V-TAC да подпише договор за доставка на LED чипове и компоненти от SAMSUNG. През 2018 благодарение на този договор бе поставено и началото на серията V-TAC PRO, която използва единствено чипове Samsung, което позволи на V-TAC (Ви-Тек) да предоставя на своите клиенти премиум продукти с 5 годишна гаранция.

През 2019 година V-TAC представи нова серия продукти Evolution, с която V-TAC надгради съществуващата си гама от осветителни продукти, като новата серия предлага най-иновативните решения съчетани с висока ефективност от 160 лумена на ват предлагащи различни функционални решения дори и при интензивна употреба.

V-TAC развива успешно нова Смарт серия продукти, които чрез Wi-Fi приложението на V-TAC за мобилни устройства осигуряват на своите продукти съвместимост с популярните системи за умен дом като Amazon Alexa & Google Home. Благодарение на нови продукти с Wi-Fi, V-TAC успешно превръща всяко устройство в смарт устройство, благодарение на което всеки дом се превръща в така наречения умен дом.  

V-TAC непрекъснато развива своята продуктова гама, като представи серия продукти и аксесоари за мобилни устройства като: зарядни и кабели, станции за безжично зареждане външни батерии портативни и безжични колонки следвайки водещата си цел - достъпни продукти с отлично качество.

V-TAC е добре известна и със своите продукти насочени към бизнеса. Лед осветлението с марката V-TAC (Ви-Тек) e популярен избор при осветяването на търговски, офис и складови площи отличавайки се с висока ефективност, трайност и надеждност.  Независимо дали става дума за складови помещения със серията индустриални осветители на V-TAC – лед камбани и линейни тела или за офиси и търговски обекти в молове и офис сгради с панели и COB осветление V-TAC е правилният избор за всяка нужда и ситуация.

 

v-tac умен дом лого
V-TAC смарт хоум

 

V-TAC и LED технологията

Ръководството на V-TAC създава компанията като въвежда LED Продуктите като основни в своето портфолио съзирайки промените, които настъпват и мерките приети от Европейския съюз. Европейският съюз поетапно забрани крушките с нажежаема жичка, което позволи бързото развитие на пазара на LED осветителни продукти и компаниите в сектора като цяло, каквато компания е и V-TAC.

LED светодиодите произлизат от абревиатурата LED (Light Emitting Diode), което всъщност е вид полупроводник – диод и когато през него протича електричество той излъчва светлина. При лед технологията основното количество енергия се превръща в светлина за разлика от обикновените крушки където по-голямо количество се губи в отделянето на топлина.

V-TAC усъвършенства своите продукти и днес. Крушките и лед осветителните продукти с марката V-TAC са с над 90% по-малко потребление на електроенергия от обикновените осветителни крушки, благодарение на което значително се намаляват отделените в околната среда вредни парникови емисии.

V-TAC осветителните продукти са с изключително дълъг експлоатационен живот достигащ дори над 50 000 часа благодарение на чиповете доставени от Samsung. Тези резултати са пряко свързани със защитата на продуктите от прегряване и овлажняване. Всички продукти V-TAC са подсигурени с ефективни системи за охлаждане а всички осветителни продукти за външно приложени са със степен на защита от водни пръски минимум IP44.

Предимствата на V-TAC LED технологията се дължат до голяма степен в тяхната ефективност, дълготрайност но и във възможността им плавно да се регулира светлинният поток, както и да светват почти моментално на пълна мощност.

V-TAC лед продуктите не представляват опасност за околната среда защото не съдържат вредни и опасни вещества.

V-TAC лед осветлението не се влияе от ниските температури както и от многобройните включвания и изключвания, което им позволява да се използват с разнообразни сензори, с което допълнително се намалява разхода на енергия.

 

v-tac каталог 2022
V-TAC каталог 2023
v-tac каталог 2022
V-TAC каталог

 

V-TAC – брандът

V-TAC – продуктова гама

V-TAC и LED технологията