За нас

Electroled.bg е специализиран онлайн магазин за продажба на лед осветление и електроматериали. Ние предлагаме богато разнообразие от осветителни продукти на утвърдени български и чуждестранни марки. Нашата цел е да предлагаме голям асортимент от качествени стоки на местни и водещи световни марки. Всеки клиент може да разчита на професионална помощ при избор на светлинни решения за дома и бизнеса. Electroled.bg e утвърден като сигурен и надежден партньор, както на своите клиенти така и на своите доставчици, това е гаранцията за нашия висок професионализъм.


Чрез този онлайн магазин ние предлагаме на своите клиенти достъп до автоматизирана електронна система, в която продуктите са подредени интуитивно. Така всеки потребител може да избира представянето им по видове или по предназначение. Можете да правите покупки само с няколко клика и без регистрация. За да получите достъп до пълната функционалност на сайта ни е нужно да регистрирате свой потребителски профил. Чрез него ще можете не само да правите поръчки за желани продукти, но и  да получавате информация за наличности, цени и текущи промоции.  


„Имате голям проект, с множество продукти и не можете да се ориентирате в разнообразието от марки? Или пък конкретен продукт липсва при избраната от вас марка...!?“  - Няма проблем! При нас, с помощта на нашите филтри лесно намирате необходимите продукти с желаните характеристики.  Чрез нашата платформа вие намерите всички необходими осветители за вашия проект събрани на едно място. Ще получите предложения с най-ниски цени, възможност за безплатна доставка и монтаж с гаранция до 5 години.


Очаквайте нашия нов шоурум и канал за онлайн ревю на предлаганите от нас стоки. Поддържаме рейтингова система, с помощта на която всеки един регистриран клиент, направил покупка, може да даде оценка и сподели своето впечатление. Нашата основна цел е да осигурим информиран и ефективен избор при покупка.

Добре дошли!